I AM BOLD 2017-06-28T12:40:03+00:00

Project Description

I AM BOLD

IK BEN is de naam waarmee God zich openbaart in de Bijbel. Wij geloven dat God goed is. God is liefde. Hij dé definitie van goed.

Als je ook maar ergens in je denken een Godsbeeld toelaat van een God die niet volledig 100% goed is, zal dat altijd ten koste gaan van hoe je Hem ervaart en hoe je hem representeert in deze wereld.

Proef, en geniet de goedheid van de HEER, gelukkig de mens die bij hem schuilt. Psalm 34:9

En ik (Jezus) zeg jullie: heb je vijanden lief en bid voor wie jullie vervolgen, alleen dan zijn jullie werkelijk kinderen van je Vader in de hemel. Hij laat zijn zon immers opgaan over goede en slechte mensen en laat het regenen over rechtvaardigen en onrechtvaardigen.
Psalm 5:44-45

Het bijzondere is als wij de goedheid van God plaats geven in ons leven, dat je ook zelf zal veranderen van heerlijkheid tot heerlijkheid. De bijbel zegt dat we God en Gods woorden als een spiegel mogen gebruiken. Een spiegel waarin we mogen kijken zodat onze identiteit wordt hersteld. Daarom is het zo belangrijk dat je de goedheid van God erkent. Het beeld van God wat jij ziet, dat is het beeld van God wat je in deze wereld weerspiegelt. Zie jij een goede God, dan zal je veranderen naar het beeld van een goede God.

Wij allen nu, die met onbedekt gezicht de heerlijkheid van de Heere als in een spiegel aanschouwen, worden van gedaante veranderd naar hetzelfde beeld, van heerlijkheid tot heerlijkheid, zoals dit door de Geest van de Heere bewerkt wordt. 2 Korinthe 3:18

I AM GOOD
Er is nog een manier waarop je mag zeggen I AM GOOD, ik ben goed. Dat is doordat je leert om jezelf lief te hebben. Jezelf te omhelzen met jouw unieke eigenschappen en eigen unieke kleur. (lees meer)

Blogs: I AM BOLD

De wet als spiegel?

20 april 2018|0 Comments

De wet als spiegel? Een van de opmerkingen die ik [...]

I AM MAN

13 april 2018|0 Comments

I AM MAN Deze maand starten we een [...]

Bevrijdingsfeest – 6 mei 2018 – Samenkomst

29 maart 2018|0 Comments

Bevrijdingsfeest! - De Waarheid maakt vrij. 6 mei 2018 - Hendrik-Ido-Ambacht [...]

Dopen – 15-04-2018

27 maart 2018|0 Comments

DOPEN Zondag 15 april 2018 is [...]

ONZE KERNWAARDEN

U kunt doorklikken op de kernwaarden als u meer informatie wilt.

God is Goed!

Dit lied beschrijft zo mooi Gods goedheid. Hij is een Goede Vader en Zijn liefde maakt ons tot wie wij zijn.

You’re a good good Father, that’s who you are and I’m loved by you that’s who I am.

X