Kerst 2022 – welkom Koning Jezus!

Jezus was misschien voor veel mensen niet eens welkom op deze wereld toen Hij geboren werd, en misschien is Hij dat nu nog steeds niet in veel harten. Maar Hij is wel de redder van de wereld en de enige oplossing voor elke nood en leegte. Daarom willen wij dit jaar met Kerst een groot welkom zijn, voor onze Koning Jezus.

We verlangen naar de ontmoeting met Koning Jezus. Hij is de reden dat we leven, en we willen Hem alle ruimte geven in ons leven. Zo goed om daar extra bij stil te staan deze kerst. Een ontmoeting met Jezus, verandert ons leven radicaal!

En we heten Hem welkom in onze harten tijdens de krachtige ontmoetingen rondom de kerstdagen, die ook gericht zullen zijn op de ontmoeting met elkaar, veel gezelligheid en het feestelijk herdenken en vieren van de geboorte van Jezus.

Hieronder een overzicht en informatie over de diensten, tijden en locaties!

Christmas Worship & Revival Night – Welkom Jezus!

Zaterdag | 24-12-2022 | Kerstavond
Weleens op een IAM Worship & Revival Night geweest? Avonden met intense en diepe aanbidding gericht op de aanwezigheid van God. Deze kerstavond hebben we een special edition. We vieren de vreugde en de kracht die verborgen ligt in de aanwezigheid van Jezus! \Welkom Jezus, is het thema en dat is een krachtig thema! Want dan hebben we het over de Koning der Koningen die Zijn aanwezigheid deze kerstavond onvergetelijke manier in onze harten zal branden. Want Hij is zo Welkom. En Hij is de Koning steeds bevrijding, heling en genezing laat stromen, vanuit de Hemel op deze aarde. Voel je vrij om ook iemand mee te nemen!

Vanaf 19:00 uur is er heerlijke warme chocolademelk te krijgen en is er gelegenheid elkaar te ontmoeten.

De samenkomst begint om 19:30 uur.

Let op, er is deze avond geen opvang voor kinderen.

Kerst Familiefeest – Welkom Jezus!

Zondag | 25-12-2022 | Kerstmorgen 

Een heerlijke samenkomst voor de hele familie! ;)

Het wordt een heerlijke dienst met uitbundige praise & worship. Er zal een theater “Welkom Jezus” zijn wat door de kinderen wordt verzorgt en nog veel meer! Een overgetelijke, gezellige en krachtige samenkomst op de kerstmorgen.

Voor de mini’s zal er opvang zijn, de kinderen zijn in de dienst deze zondag!

De dienst begint om 10:00 uur in Cascasde

Profetische samenkomst – Welkom Jezus!

Zondag | 01-01-2023 | Nieuwjaarsmorgen

We ontmoeten elkaar deze zondag in Brandwijk! Het nieuwe jaar willen we ingaan met de woorden van God voor dat jaar! Zijn plannen ontvangen en omarmen, zodat we dat kunnen doen wat Hij van ons vraagt te doen. Er is deze dienst ook ruimte voor het ontvangen van een profetisch woord! Kom met verwachting!

De samenkomst begint om 10:30 uur in Brandwijk.