Een seizoen om in te groeien!

Seizoenen komen, seizoenen gaan. Ieder jaar weer. Ieder seizoen heeft haar eigen dynamiek. Onze levens bestaan ook uit seizoenen. Fases en processen die ons maken tot wie we zijn. Ook zeker in het geestelijke is er een wisseling van seizoenen. Het ritme van de natuur, weerspiegelt zich in het innerlijk van de mens.

Toch is er een constante factor in al die seizoenen. Iets wat leeft dat groeit. Zelf een boom verstilde in de winter, groeit heel langzaam, maar zeker door. En ook in die winter ontwikkelen zich innerlijk allerlei processen die nodig zijn voor een nieuwe lente. Voeding blijft nodig, wortels groeien dieper. Herfst heeft haar eigen dynamiek, als het oude wordt afgeschud en de boom wordt getest op haar kracht en vitaliteit. De zomer waarin een uitbundige groei en vruchtbaarheid het resultaat is van de revival van de lente.

We staan als beweging, als gemeenschap ook voor een nieuw seizoen. Een jaar waarin dat wat leeft zal groeien. En Jezus leef, in mij en in jou. En of het nu winter is of lente, zomer is of herfst in jouw leven. Er is een zekerheid dat alles meewerkt ten goede. Want Hij heeft ons lief! God zelf de grote akkerbouwer. Hij zal je leiden in de rust van de winter, in de onstuimigheid van de herfst. Hij zal met je meegenieten van de vrolijke turbulentie van de lente en de oogst van de zomer.

Ben je klaar om te groeien? In jouw seizoen? Op jouw manier?
Wij geloven dat we vanuit God de mogelijkheden mogen bieden met onderstaande Familys, cursussen en onderwijsmomenten.

Heb je vragen hierover?
Laat het ons even weten info@iamloved.nl