Week of Revival - Sliedrecht

vr18sep10:00vr22:3010:00 - 22:30(GMT+02:00) Week of Revival - SliedrechtIn HIS presence!Leef Sliedrecht, Frans Halsstraat 1, 3362 XA Sliedrecht

Details

Recieve & Share HIS presence!

We beginnen het nieuwe seizoen 2020/2021 weer met een Week of Revival.

Het ziet er dit jaar een beetje anders uit door allerlei richtlijnen omtrent de uitbraak van het coronavirus. Maar ondanks deze beperkingen zijn we heel enthousiast dat we deze week toch kunnen organiseren. Heel erg dankbaar ook voor de gemeente LEEF! Sliedrecht. Die hun ruimte ter beschikking stellen, anders was het niet mogelijk geweest.

Concreet betekent het dat we 14 t/m 19 september met een groep mensen gaan bidden en vasten.  Zoeken naar de aanwezigheid van God om die stromen van levend water in te drinken en door te geven. Naast bidden en vasten bieden we een programma aan waarin je geestelijke gaven en talenten geactiveerd kunnen worden. Ook zijn er samenkomsten waarin de kracht van God helend, genezend en bevrijdend aanwezig zal zijn.

En we nodigen jou uit om hierin met ons mee te doen. In een atmosfeer van aanbidding en gebed. Uiteraard ben je van harte welkom. Uiteraard is vasten ook niet verplicht. We hebben dit jaar geen continu doorloop, maar je moet even een kaartje registeren in verband met de richtlijnen van het RIVM. De creatieve activiteit en geestelijk workshop zijn daarom in een vast programma gezet. Dit programma vind je onder aan deze pagina. Daar ook de mogelijkheid om je te registeren.

“Uw Koninkrijk kome. Uw wil geschiede, zoals in de hemel zo ook op de aarde.” Matheus 6:10

In september 2019 hebben wij onze eerste Week of Revival gehouden. Nooit eerder hebben we in korte tijd  zoveel getuigenissen, doorbraken en wonderen mee gemaakt. Nooit eerder zagen wij zo’n uitstorting van kracht en vreugde. Wij organiseren deze Week of Revival opnieuw, omdat wij geloven dat God dit vuur van herleving verder wil verspreiden over Nederland. Zeker nu ook in de “coronatijd” waarin de vijand zoveel probeert te beschadigen.

Het programma.

LET OP: Het betreft geestelijke workshops, er is dus naast onderwijs altijd een moment van activatie en impartatie.
LET OP: De spreekuren zijn persoonlijke afspraken, u ontvangt een specifieke tijd in het blok.

Registreren (verplicht i.v.m. richtlijnen RIVM) kunt u door hier te klikken.

Vrijdag 

Vrijdag 18-9 om 10.00 – Gebedsmeeting – Profetisch gebed
Vrijdag 18-9 om 10.00 – Workshop – SOZO, Leef vanuit de connectie met God
Vrijdag 18-9 om 13.00 – Workshop – De vijfvoudige bediening
Vrijdag 18-9 om 15.00 – Workshop – God ontmoeten in de nacht
Vrijdag 18-9 om 20.00 – Samenkomst – Krachten, wonderen en tekenen

Meer

Tijd

18 September 2020 10:00 - 22:30(GMT+02:00)

Locatie

Leef Sliedrecht

Frans Halsstraat 1, 3362 XA Sliedrecht