Seasons

za08jan10:30za15:3010:30 - 15:30 SeasonsSeasons - met Break Free WorshipDe Medialoods, Galvanistraat 23, 3861NJ, Nijkerk

Details

Dag van Aanbidding, Creativiteit en Profetie!

Een “geestelijke nieuwjaarsduik”. Begin het nieuwe jaar goed met een hele dag in Gods aanwezigheid. Ondergedompeld worden in een stroom van aanbidding en creativiteit. Geen vast programma, maar een rivier van Gods tegenwoordigheid waarin je helemaal jezelf mag wezen. Met de focus op Hem, op Zijn aanwezigheid. Want wij geloven en hebben in ons leven ervaren dat het Zijn aanwezigheid is die ons geneest, herstelt, toerust en vormt.

Visie achter deze dag

Ieder seizoen heeft zijn uitdagingen. Zelfs in het natuurlijke is dat zo. De winter kan koud en donker voelen, de herfst stormachtig, terwijl in de lente en de zomer er allerlei bedreigingen zijn voor het net ontwakende leven. Maar ieder seizoen verbergt juist een kostbaar, noodzakelijk en prachtig onderdeel van het proces wat nodig is om tot bloei te komen.
De Bijbel leert ons dat het in het geestelijke niet anders is. Dat ieder seizoen nodig is om processen te doorleven die je weer verder brengen. Maar dat we samen met God mogen ontdekken welke kracht erin gelegen is in plaats van dat we blijven steken in de negativiteit die je ook kan ervaren in zo’n seizoen.

We gaan de uitdagingen van ieder seizoen overwinnen. Door de goede strijd te strijden. Een strijd van volledige overgave aan Zijn liefde. Een strijd die begint en eindigt aan Zijn voeten, in Zijn aanwezigheid.

U maakt mij het pad ten leven bekend; overvloed van blijdschap is bij Uw aangezicht, lieflijkheden zijn in Uw rechterhand, voor altijd.
Psalm 16:11

You make known to me the path of life; in your presence there is fullness of joy; at your right hand are pleasures forevermore.
Psalm 16:11

aanmelden:

 

 

Meer

Tijd

(Zaterdag) 10:30 - 15:30

Locatie

De Medialoods

Galvanistraat 23, 3861NJ, Nijkerk