april, 2022

do21apr20:00Gebeds- en MinistrytrainingHendrik-Ido-Ambacht20:00 Cascade, Hoge Kade 50, 3341 BE, H-I-Ambacht

Meer

Details

Lieve mensen,

We zitten in een seizoen van toename van events, beweging, scholen en nog veel meer mooie dingen. Een toename van kracht en zalving ook. Raise the level! Daarin werk jij regelmatig mee of heb wil je graag meewerken.

We willen ervoor zorgen dat we vanuit I AM, ieder in zijn eigen unieke kleur, en toch ook tegelijkertijd een *helder en krachtig, herkenbaar geluid maken* (1 Korinthe 14:8)

Daarnaast vinden wij het *belangrijk* dat mensen die in de gebedsbediening bewegen, *goed zijn toegerust*. Zodat je ook weet wat je doet, waar je tegen aan kan lopen etc. We geven daarom een gebeds- en ministrytraining. We willen dat iedereen die bidt op events van iam hieraan deelneemt. Als je alleen praktisch meehelpt ben je uiteraard ook welkom, maar zien we het niet als verplicht.

We kiezen voor *deze verplichting* zodat we ook de verantwoordelijkheid die we hebben als bediening hierin vorm geven en daarmee veiligheid creëren voor de bezoekers van onze scholen, bedieningen en events.

We hebben nu twee datums waarop we deze training geven. Je bent welkom op donderdag 21-4 *of* op maandag 2-5 vanaf 20.00. Je kunt bij 1 van deze 2 datums aangeven dat aanwezig bent.

We kijken uit naar deze ‘raise the level’ gebed- en ministrytraining. ❤️

Aanmelden via: https://datumprikker.nl/pkxxemgueib8ihxn

Blessings,

Albert en Michelle

Tijd

(Donderdag) 20:00

Locatie

Cascade - Hendrik Ido Ambacht

Cascade, Hoge Kade 50, 3341 BE, H-I-Ambacht

Geef een reactie