This is a repeating event

Bootcamp - Innerlijke genezing

vr11mrt14:00vr21:3014:00 - 21:30 Bootcamp - Innerlijke genezingDe Medialoods, Galvanistraat 23, 3861NJ, Nijkerk

Details

Innerlijke genezing!

Op vrijdag 11 maart vanaf 14.00 tot zaterdagavond 12 maart ca. 21.00 gaan we ons onderdompelen in een krachtige stroom van Gods aanwezigheid.

Deze bootcamp staat in het teken van innerlijke genezing. God heeft ons geschapen als volmaakte mensen, dat wil zeggen dat alles wat niet volmaakt is in ons leven ons heeft beschadigd. Dit klinkt heel heftig, maar is de realiteit van een gebroken wereld waarin onvolmaakte mensen elkaar tekort doen. Die beschadigingen die we oplopen, worden vaak littekens en triggers die maken dat we op veel plekken vastlopen, moeilijk vinden om duurzame relaties te ontwikkelen of ons soms geen raad weten met ons gevoel.

In welke mate die beschadigingen ook in je leven hebben plaatsgehad, God wil daarin komen met troost, heling en daardoor genezing.  Ook daarvoor is Jezus gekomen, om te helen de gebrokene van hart. In dit weekend zal op dit werk van God de focus liggen.

Ben jij er ook bij?

Wat houdt een Revival Bootcamp in?
Een Revival Bootcamp hebben we het genoemd. Een bootcamp is een stevige intensieve sporttraining, die je met een groep mensen uitvoert. Onze Revival Bootcamps zijn eigenlijk een beetje hetzelfde maar dan in Geestelijk opzicht. Een krachtige intensieve training, die geest, ziel en lichaam laat herleven door Gods Kracht.

Het volledige programma & aanmelden:

https://iamloved.nl/revival-bootcamps/revival-bootcamp-innerlijke-genezing/

Meer

Tijd

(Vrijdag) 14:00 - 21:30

Locatie

De Medialoods

Galvanistraat 23, 3861NJ, Nijkerk

Geef een reactie