Ondernemers opgelet:

Profetische input in jouw business!

Zoek jij naar een nieuwe visie voor je business of bevestiging en aanscherping voor de plannen die je al hebt ontvangen?
Zijn er vraagstukken in je bedrijf waar je antwoorden voor nodig hebt, of juist vernieuwende ideeën?

Profetische input / visiegesprek.
We willen graag helemaal vrijblijvend, voor en met je (mee)bidden in een live sessie via Zoom. God heeft plannen en wegen voor jouw bedrijf. Plan een gratis visiegesprek, van maximaal 30 minuten. We gaan in dit gesprek, samen met jou, op zoek naar Zijn wijsheid.

Dit kun je verwachten:
Vanuit ons profetische team en onze profetische family zijn er twee of drie mensen bij die met jou in gesprek gaan via Zoom. In dit gesprek zullen we God vragen naar Zijn visie voor jouw bedrijf. Ook kun je specifieke dingen (vraagstukken) vooraf aan ons doorgeven, waar we dan gericht antwoord op zullen geven. Zie het als een meeting met jouw hemelse Raad van Advies.

Is het nieuw voor je?
Misschien wel spannend dat je wil kiezen om deze nieuwe manier van advies te vragen voor je bedrijf. Geen zorgen, het is absoluut niet vaag en wat je met de informatie doet is gewoon helemaal aan jou! De profetische mensen waar je mee spreekt, zijn getraind en hebben ervaring op dit gebied. Zij zullen je meenemen in deze reis. Stel gerust al je vragen en geniet van wat Hij te zeggen heeft over jouw bedrijf!

Er zijn vele enthousiaste ondernemers die jou zijn voorgegaan!

Kosten?
We vragen voor dit Zoom gesprek € 39,-.  Het is voor ons helaas niet mogelijk deze online optie gratis te verstrekken. Maar er is bij iedere samenkomst, zondag, conferentie, event of spreekbeurt van IAM is er ook altijd ruimte en gelegenheid voor persoonlijk gebed en een GRATIS profetisch woord, ook voor jouw bedrijf. Helaas kunnen wij het digitaal niet gratis aanbieden, de kosten lopen te hoog op. Mocht je het echt niet kunnen betalen en ook echt niet in de gelegenheid zijn om naar een samenkomst van ons te komen, stuur dan even een email info@iamloved.nl met een toelichting dan kunnen wij uiteraard altijd een uitzondering maken, je kunt ook tijdens het boeken gebruik maken van de kortingscode “profgratis”.

Direct online inplannen!

Laden...