Interkerkelijke Bijbelschool | Zutphen

Fundamenteel & Levensveranderend!

“Want zoals Hij is, zijn ook wij in deze wereld.”

1 Johannes 4:17b

In het nieuwe seizoen starten we deze geweldige bijbelschool in Zutphen! Dit is een unieke Bijbelschool met een focus op discipelschap. Deze avonden zullen ongeveer 2x per maand zijn op de dinsdagavond. Het unieke aan deze school is dat we gericht zullen zijn op het toepassen van diepgaand Bijbels onderwijs in je dagelijks leven. Praktisch onderwijs of actieve toerusting zou je het kunnen noemen. Praktisch en vol van Kracht.

Naast de dinsdagavonden, zullen we je aanmoedigen om ook vanaf januari 2023 enkele conferenties en events te bezoeken. Dit om geactiveerd te worden, en uitgedaagd te worden om het geleerde ook in de praktijk te brengen. Altijd op jou level, en voor zover jij daar aan toe bent.

Motivatie, Impartatie en Activatie. Dat zijn de pijlers van deze Bijbelschool.
Motivatie vanuit het Woord van God, het ontdekken van jouw unieke bestemming en de connectie met elkaar. Impartatie door de kracht van de Heilige Geest in woord en bediening. Activatie, omdat we je voorzien van praktische tools om Gods Woord echt in de praktijk te brengen.

De School of Revival is een Bijbelschool die, zoals de naam al zegt, echt gericht is op Revival. Om jou tot een persoonlijke revival te brengen. Allereerst herleving (revival) van je eigen leven. De gebieden waar God nog niet de ruimte heeft die Hem toekomt. En vanuit deze persoonlijke herleving, leren we je ook Leven te brengen. Als een Revivalist, in het specifieke gebied waar God jou verantwoordelijkheid voor heeft gegeven.

“Ontwaak, u die slaapt, en sta op uit de doden, en Christus zal over u lichten.” Efeze 5: 14

Paulus spreekt in deze bovenstaande tekst geen ongelovigen, maar gelovigen aan. Om ze wakker te schudden. En ik geloof dat we in een tijd leven waarin we meer dan ooit echt wakker mogen zijn. Wakker moeten zijn, “woke” maar dan vanuit de hemel.

Wij geloven dat wij als Christenen geroepen zijn om “Revival te zijn!” Jij bent Revival!

Wanneer je deze school volgt, zullen er in de tweede helft van het schooljaar, mogelijkheden zijn om deel te nemen bij onze events om mee te dienen in ministry/gebedsteam en zo het geleerde ook echt praktisch te maken. Uiteraard is dit optioneel en afhankelijk van jouw eigen ontwikkeling en verlangens.

Voor wie is deze school bedoeld?

– Voor iedereen met honger naar Gods Woord en Gods Geest.
– Voor iedereen die wil groeien naar een volwassen en krachtige christelijke levensstijl.
– Voor iedereen die gediscipeld wil worden vanuit apostolisch-profetisch onderwijs.
– Voor iedereen die verlangt naar een leven in Gods bestemming.

Data

De school is in het komende seizoen 14 keer op dinsdagavond. De avonden duren van 19:30 – 21.30. We beginnen de avonden met een tijd van gezamenlijke aanbidding, dan is er onderwijs, tijd voor vragen en bediening. Na 21.30 is er nog ruimte en tijd voor ontmoeting, persoonlijk contact, gebed en bediening.

2022

Dinsdag 4 oktober
Dinsdag 18 oktober
Dinsdag 1 november
Dinsdag 15 november
Dinsdag 29 november
Dinsdag 13 december

2023

Dinsdag 24 januari
Dinsdag 7 februari
Dinsdag 21 februari
Dinsdag 7 maart
Dinsdag 21 maart
Dinsdag 11 april
Dinsdag 25 april
dinsdag 9 mei

Inhoud

De inhoud van de school bestaat uit 14 lessen die er op gericht zijn jou te wortelen en funderen in de Liefde van de Vader en van daaruit te groeien naar krachtige levensstijl door de Heilige Geest, waardoor Jezus zichtbaar wordt door jou heen.

Het team

De schoolleider van deze locatie in Zutphen is Léon Tibboel. Samen met  Albert en Michelle van der Heide zal hij leiding geven aan deze school. Het onderwijs wordt gegeven door Albert en Michelle van der Heide, Léon Tibboel en daarnaast zijn er een aantal avonden met invulling door diverse gastdocenten uit het sprekersteam van IAM en bevriende bedieningen zoals Erica Duenk en Willem van Slooten.

De kosten

De kosten van de School of Revival voor 14 avonden zijn € 269,-. Voor echtparen die deze school samen willen is het tarief € 201,75 p.p. (een korting van 25%)

Wil je deze school in termijnen betalen dan kan dat, je kunt er bij aanmelding voor kiezen om in 7 termijnen te betalen.

Als de kosten een probleem zijn, kan je, je gratis aanmelden zie het aanmeldformulier!

Deze kosten van deze cursus zien wij als een gift en is als zondanig aftrekbaar. Het is een bijdrage aan de kosten en een investering in onze bediening.

Locatie

Leeuweriklaan 19, 7203 JD in Zutphen

Inschrijven:

Aanmelden kan via onderstaand formulier. Heb je nog vragen mail dan aub naar info@iamloved.nl.