When I’m with my Daddy, my innocence is restored – Rick Pino

Kom vers brood halen.
Don’t let anyone disqualify you from your prize! Their reasoning is meaningless and comes only from their own opinions. They refuse to take hold of the true source.
But we receive directly from Him, and His life supplies. 2 Col2:18-19 TPT

We receive directly from Him – Wij ontvangen direct vanuit Hem.
God roept ons om persoonlijk te ontvangen van wie Hij is door Hemzelf. En in het ontvangen vanuit Hem vind ik het mooi om te merken dat dat ook is wat God nu op dit moment in je leven aan het doen is. Dit is genade. Die stroom heb je nu gekregen.
Wanneer we persoonlijk naar God gaan en een relatie met Hem opbouwen en onderhouden begint Zijn goedheid en genadestroom over delen van ons leven te stromen. Of we het nu direct doorhebben of niet, het is over je.

Hoe mooi om te ontdekken dat dit nu een schat is die je ook over andere mag vrij zetten die dit ook nodig hebben. Double portion is wanneer wij delen van wat wij hebben ontvangen en de genade van elkaars levens mogen ervaren en ontvangen als een extra cadeau van God door een ander heen.

Ik merk dat ik in een proces zit van veel innerlijke pijn tegenkomen en kunnen herkennen, dit is echt een genade voor mij ,omdat ik dit altijd heb weg gedrukt en niet wist hoe ik hierbij kon komen.
Wanneer ik met mensen praat, begin ik waarheid over hun leven vrij te zetten uit diepe compassie die ik van God voor mijn eigen leven aan het ontvangen ben, soms zonder dat ik dit door heb.

Op de dag dat ik erachter kwam dat ik dit blijkbaar kon delen omdat ik het heb ontvangen (ook al is het nog in proces) waren spontaan mensen geraakt, werden emotioneel en zagen scherper en merk ik dat ik soms van mijn gekregen genade uitdeel en het vermenigvuldig.

Soms moeten we alleen maar mensen ontmoeten en durven zijn wie we zijn.
Daarmee gaat stromen wat al in en over ons is. Dat wat God aan het doen is in jou, is genade, en God wil het vermenigvuldigen over anderen. Zo zijn wij een lichaam en worden wij gesterkt door een te zijn met elkaar. Niet de kracht eerst uit de ander te halen of God in de ander maar persoonlijk uit God en op die manier je eigen plaats in het lichaam in te nemen en die genade vrij te zetten, gewoon door te zijn wie God zegt dat we zijn.

Ik heb jullie tot volwassenheid geroepen zegt God. Breek met de angst voor mensen, je bevestiging komt van Mij en niemand anders. God is een jaloers God omdat Hij zoveel van je houdt. Hij wil je hart, en wil direct tot jou spreken
Geef niet weg aan mensen wat alleen God kan vullen. Geen vreemdgaan meer door mensen op een standaard te zetten vóór God zelf en hun mening voorop te stellen.
Verkrachting van identiteit door de meningen van mensen. Identiteit door God zo hoog gegeven.
Neem het aan als een mantel. Een mantel gekregen van Jezus zoals Hij Zijn leven gaf voor jou persoonlijk. Zo wil Hij ook jou identiteit bevestigen, persoonlijk zoals een Vader identiteit over Zijn kinderen spreekt.

When I’m with my Daddy, my innocence is restored – Rick Pino