Revival Livestream

Onrust in de wereld?

Aanstaande woensdag, 25 oktober 2023, gaan Albert en Michelle live met de Revival Livestream op op InstagramFacebook en Youtube. Deze bijzondere uitzending belooft een diepgaande verkenning te bieden van enkele zeer relevante en actuele vraagstukken die ons in de hedendaagse wereld bezighouden.

Tijdens deze uitzending zullen Albert en Michelle niet alleen dieper ingaan op de vragen die ons allen bezighouden, maar ook proberen ze deze te beantwoorden vanuit een profetisch Bijbels perspectief. Zo zullen ze ons helpen begrijpen hoe we de wereldgebeurtenissen van vandaag kunnen interpreteren in het licht van de profetieën die in de Bijbel worden besproken. Dit biedt een unieke kans om inzicht te krijgen in de betekenis achter de gebeurtenissen die onze wereld vormgeven.

Bovendien zal de uitzending een moment zijn om na te denken over onze persoonlijke rol in deze wereld. Hoe kunnen we als individuen bijdragen aan positieve verandering en de verspreiding van liefde en begrip in een steeds complexere wereld?

Ook zal er tijdens deze uitzending tijd worden genomen voor het delen van persoonlijke profetische woorden en indrukken over actuele zaken en de deelnemers van de livestream. Albert en Michelle willen graag de tijd nemen om deze woorden en indrukken te delen met de deelnemers van de Livestream, in de hoop dat ze inspiratie en leiding kunnen bieden aan degenen die ze ontvangen.

Dus, markeer deze woensdag in je agenda en we zien je online ons voor een boeiende en inspirerende uitzending. We kijken ernaar uit om samen met jou dieper in deze belangrijke kwesties te duiken.

Tot woensdag op InstagramFacebook of Youtube