Ik ben blij dat ik niet in de eindtijd leef ;)!

Ik zal maar direct eerlijk zijn,
de titel van dit blog is om jullie een beetje te prikkelen!
Sinds maart hoor (en zie) ik niet veel anders meer dan corona, de eindtijd, complotten en injecties! Weet je wat ik soms een beetje mis? Ik mis de balans, de andere kijk!
Sinds de dood van Jezus leven we onder het Nieuwe Verbond. Een ontzettend veilige plaats waar Hij onze schuilplaats is, waar we veilig zijn onder zijn vleugels, waar beschutting is en vrede (Psalm 91). Waar we toegang hebben tot de troon van de Vader, sterker nog, we zijn met hem gezeten in de hemelse gewesten, (Efeze 2:6 ‘En Hij heeft ons mede een plaats gegeven in de hemelse gewesten, in Christus Jezus’). Dit betekent dat wij een andere plaats hebben waaruit we kunnen leven!

Stel je voor dat je nu naast hem zit in de troon (je zit het ook, maar soms
besef je dat misschien niet zo). Je bent met Jezus gezeten in de troonzaal. De plaats van intimiteit, kracht, vreugde, overvloed.
Stel je nog eens voor.. Je hebt een gesprek met Hem over deze tijd! Waar
zouden jullie het over hebben? Gewoon even iets om over na te denken!

Jezus weet de werken van de vijand, dat hoeven we hem niet te vertellen. Hij heeft ze openlijk tentoongesteld toen Hij zegevierde aan het kruis en opstond uit de dood. Hij keek de vijand in de ogen toen Hij de sleutels van het dodenrijk ging halen. Hij weet dus exact wat er gaande is. Ik vind dat ook echt een geruststelling!
Ik zou je willen inspireren om
niet langer te kijken wat de vijand aan het doen is (vergeet ook even niet dat niet alles ‘de vijand’ is, maar dat we zelf ook ongelofelijk veel hebben laten liggen ?). Belangrijker is het plan van God met deze wereld en voor deze, het plan voor jou en mij. En dat is heel simpel! Wij zijn vertegenwoordigers van Jezus ,we bouwen met Hem Zijn Koninkrijk! Wij zijn zijn mond, zijn handen en zijn voeten. Laat je inspireren door Hem
vandaag, je zit naast Hem!