Profetische zaterdag
3 maart 2018 – Hendrik-Ido-Ambacht

Zaterdag 3 maart 2018 organiseren wij vanuit I AM een profetische toerustingsdag.
Een geweldige dag voor iedereen die wil ontdekken en groeien in het ontvangen, begrijpen en doorgeven van Gods stem. Ook als u zich er nog nooit eerder mee heeft bezig gehouden.

“Jaagt de liefde na en streeft naar de gaven des Geestes, doch vooral naar het profeteren. 1 Korinthe 14:1”

Deze dag is voor iedereen toegankelijk.
Los van uw achtergrond, ervaring(en) of overtuigingen.

De kosten zijn € 7,50 die u bij inschrijving dient te voldoen.
Hiermee dekken wij de kosten o.a. voor de lunch.
Adres: Vijverhof 10, 3341 TS, Hendrik-Ido-Ambacht

Onderwijs & Activatie

We starten de morgen met het leggen van een fundament door het geven van diepgaand onderwijs en het horen van getuigenissen. Daarna is er een moment van activatie. De hele dag door is er de gelegenheid tot het ontvangen van een persoonlijk profetisch woord.

Lunch & Profetie

Na de ochtendsessie geniet u van de door ons verzorgde lunch en is er ook ruimte om profetische tekeningen of woorden te ontvangen.

Workshops:

In de middag kunt u keuzes maken uit de onderstaande workshops.

– Leren profeteren:
“Als u nauwelijks of geen ervaring met profetie hebt is dit de ideale workshop. Vanuit het woord word je geactiveerd en ontdek je de manier waarop God ook door jou heen wilt spreken. Je leert te onderscheiden wat van God is, wat van je zelf is en wat het spreken van de vijand is”

– Kunst en expressie
“Hoe zet je Gods gedachten, woorden en beelden om in kunst wat mensen raakt? Lekker oefenen en proberen aan de hand van voorbeelden en getuigenissen gaan we actief aan de slag.”

– Muziek en Zang
“Profetisch zingen en spelen. Het hart van God uitzingen, uitspreken of uw instrument gebruiken om de atmosfeer te veranderen. Een heerlijke workshop waarbij je, je instrument van voorkeur mee mag nemen.”

– Profetisch bidden
“De woorden van God hebben een scheppende kracht. Profetische voorbede over uw stad, gezin of relaties kan iedere realiteit veranderen. Ontdek de kracht van het uitbidden van Gods wil.”

– Beelden, dromen, Visioenen
“Hoe weet je of een droom of beeld van God is? Hoe interpreteer je de beelden, dromen en visioenen die je ontvangt. Hoe leer je scherp en accuraat te zijn in het uitleggen en doorgeven van wat je ontvangt?”

– Schrijven en spreken
“Schrijven en spreken vanuit openbaring. Woorden doorgeven die krachtig en gezalfd zijn. Hoe ontvang je openbaring, hoe zet je het om in woorden en hoe gebruik je dit in je omgeving?”

Adres: Vijverhof 10, 3341 TS, Hendrik-Ido-Ambacht

U kunt zich hier inschrijven.