Fam. Sleeuwenhoek – Mission Trip Cluj Patarat

Lieve familie/vrienden en bekenden,

Zoals velen van jullie al wel weten, is er in ons een passie geboren voor het zendingswerk, op de vuilnisbelt in Roemenië. In 2016 ben ik, Everdina met de outreach van de bijbelschool in aanraking gekomen met de vuilnisbelt en de zendelingen die daar werken. En ontstond er een bewogenheid voor het werk en de mensen daar.

Afgelopen zomer zijn we als gezin daar heen teruggegaan met een groep. We hadden daar een klik met de zendelingen, en God beweegt ons om uit te strekken daar naar toe. Hoe en wat weten we nu verder nog niet.

Van de zomer werden we gevraagd om wat relatie te gaan bouwen met de zendelingen daar, waardoor we komende kerst daar zullen doorbrengen. Daar gaan we wat programma’s van kinderen, tieners en vrouwen meedraaien, en tijdens het kinderprogramma delen we schoenendozen met cadeaus uit, die kinderen van de basisschool in Asperen gaan maken.

We zijn dankbaar dat de school hieraan mee gaat werken! Zodat er tussen kinderen hier en kinderen daar een connectie gaat ontstaan, en dat we over en
weer wat kunnen delen van de kinderen. Ook zullen we dan wat spullen meenemen daar waar er nood voor is, waarschijnlijk zijn dit vooral babykleding en kinderschoenen.

In April organiseren we een reis er naar toe, waar we andere mensen u/jou graag mee nemen naar de vuilnisbelt, om te ervaren, proeven en de Liefde van Onze Vader uit te delen daar. Delen van de overvloed die God ons geeft, waardoor er overvloed op overvloed komt!

We doen dit door God die ons hier de Kracht, wijsheid en inzicht voor geeft. Maar ook u/jij hebben we nodig.
Als bidders, voorbidders, maar ook wellicht jullie hulp praktisch en/ of financieel om dit mogelijk te maken zou geweldig zijn!

Ons gebed en onze vraag is of jij/u ons zou willen en kunnen helpen, op welke manier dan ook.
En ook of u van ons werk de komende tijd op de hoogte gehouden wilt worden.

Ook nodigen we u/jou van harte uit op de info avond op dinsdagavond 24 oktober 19:30 uur bij R-Go-Tools in Leerdam, R-go Tools Techniekweg 15 4143 HW Leerdam

We kijken uit naar jou/uw reactie.

Met vriendelijke groeten en Zegen,

Everdina, Jacco, Lise, Jadien en Joris Sleeuwenhoek

Meer info op: https://www.facebook.com/MissiontripHeartView/

Of stuur ons een email