Season of Presence

Dag van Aanbidding, Creativiteit en Bestemming!

ACTIE VOOR DE IAM CREATIVE FAMILY + DEELNEMERS DIVERSE BIJBELSCHOLEN | MELD JE HIER GRATIS AAN

Een “geestelijke nieuwjaarsduik”. Begin het nieuwe jaar bovennatuurlijk goed met een hele dag in Gods aanwezigheid. Ondergedompeld worden in een stroom van aanbidding en creativiteit. Geen vast programma, maar een rivier van Gods tegenwoordigheid waarin je helemaal jezelf mag wezen. Met de focus op Hem, op Zijn aanwezigheid. Want wij geloven en hebben in ons leven ervaren dat het Zijn aanwezigheid is die ons geneest, herstelt, toerust en vormt. We strekken ons deze dag ook uit naar visie en bestemming voor het nieuwe jaar.

Visie achter deze dag.

Ieder seizoen heeft zijn uitdagingen. Zelfs in het natuurlijke is dat zo. De winter kan koud en donker voelen, de herfst stormachtig, terwijl in de lente en de zomer er allerlei bedreigingen zijn voor het net ontwakende leven. Maar ieder seizoen verbergt juist een kostbaar, noodzakelijk en prachtig onderdeel van het proces wat nodig is om tot bloei te komen.
De Bijbel leert ons dat het in het geestelijke niet anders is. Dat ieder seizoen nodig is om processen te doorleven die je weer verder brengen. Maar dat we samen met God mogen ontdekken welke kracht erin gelegen is in plaats van dat we blijven steken in de negativiteit die je ook kan ervaren in zo’n seizoen.

We gaan de uitdagingen van ieder seizoen overwinnen. Door de goede strijd te strijden. Een strijd van volledige overgave aan Zijn liefde. Een strijd die begint en eindigt aan Zijn voeten, in Zijn aanwezigheid.

U maakt mij het pad ten leven bekend; overvloed van blijdschap is bij Uw aangezicht, lieflijkheden zijn in Uw rechterhand, voor altijd.
Psalm 16:11

You make known to me the path of life; in your presence there is fullness of joy; at your right hand are pleasures forevermore.
Psalm 16:11

Voor wie is deze dag bedoeld?

– Als je uitgedaagd wil worden om dieper in Gods aanwezigheid te komen
– Als je meegenomen wil worden om Gods aanwezigheid te ervaren in creativiteit
– Als je uitgedaagd wil worden om zelf vanuit die aanwezigheid creatief vorm te geven aan je gevoelens en ervaringen.
– Als je nieuwe kracht wil opdoen voor het seizoen waar je door heen gaat
– Voor iedereen met een verlangen naar een krachtige ervaring met God
– Als je Gods stem en bestemming over je leven wilt ontdekken
– Als je een dag echt de focus wil hebben op de Levende God.

Wat kan je deze dag verwachten?

We maken het maar zo concreet mogelijk. Hoewel dat wel lastig is, want als we eerlijk zijn dan gaan we ervan uit dat God deze dag een absoluut uniek werk gaat doen. Maar waar we in voorzien is een ruimte waar de hele dag gezalfde en krachtige aanbidding is. Waar allerlei mogelijkheden en middelen zijn om creatieve en kunstzinnige vormen te ontdekken zoals boetseren, schilderen, vlaggen, mozaïeken, handletteren. Waar profetische woorden en beelden die God geeft, ruimte krijgen om impact te hebben. Waar Gods aanwezigheid, Zijn heilige liefde zo tastbaar zal worden dat, Hij je leven zal vullen en je in je bestemming zal leiden.

Wie organiseren deze dag?

Deze dag is een initiatief van Rachel van Meeuwen (BreakFree Worship), Albert en Michelle van der Heide (Stichting IAM). Vanuit een verlangen om momenten te creëren waarin alles draait om de aanwezigheid van God. Geen vaste volgorde, liturgie of bepaalde vastgestelde programmaonderdelen. Alleen maar de focus op Hem. Rachel zal met haar band Break Free Worship de aanbidding vorm geven. Ook zijn er kunstenaars die vanuit de aanwezigheid van God, zijn liefde en wil, zichtbaar zullen maken. Albert en Michelle en hun team zullen geestelijke input geven en geestelijk leiding geven aan deze dag.

Locatie en Tijden

We maken gebruik van De Medialooods in Nijkerk. Het adres is Galvanistraat 23, 3861 NJ in Nijkerk.

De dag begint om 10.30 (10.15 inloop) en duurt tot ca. 15.30.

Kosten en aanmelden?

Om de kosten, voor band, locatie en sprekers te dragen rekenen we 17,50 voor deelname aan deze dag. Voor jullie als leden van de I AM Creative Family is het gratis. Wil je toch graag betaald aanmelden dan kan dat natuurlijk ook via https://iamloved.nl/transformatie/seasons/

Nog vragen?

Heb je vragen dan kan je die stellen via info@iamloved.nl

NB: We krijgen veel de vraag over de QR code ivm coronamaatregelen. Deze is niet nodig en wordt niet gecontroleerd. Wij vallen niet onder deze verplichting.