DAY OF REVIVAL – GEBOORTE!

Zaterdag 23-01-2021 | Drechtsteden

Geboren, uit water en Geest!

December is de tijd dat we misschien nog wel meer dan anders bezig zijn met het onderwerp geboorte. We denken aan de geboorte van Jezus en het wonderlijke geschenk wat Hij ons daarmee heeft gegeven. Door Zijn geboorte kunnen wij ook opnieuw worden geboren! Maar wat houdt dat dan eigenlijk in? Wat betekenen Bijbelse termen als; levend gemaakt, vergeven, verzoend en verlost? Hoe pas je deze dingen toe in je leven? Dat is de diepe en rijke ontdekkingstocht van de ochtend.

In de middag ga je ook ontdekken wat de onpeilbare rijkdom is van Gods Koninkrijk en wat Zijn plan is voor jouw leven! We helpen je door processen heen en zullen je (opnieuw) vrijzetten van de geboorte van dromen en beloftes in je leven. Zodat je met een nieuwe energie en vanaf een nieuw fundament gezegd wordt en tot een zegen kan zijn.

Jezus antwoordde: Voorwaar, voorwaar, Ik zeg u: Als iemand niet geboren wordt uit water en Geest, kan hij het Koninkrijk van God niet binnengaan. Johannes 3:5

Wat kun je verwachten?

– Woord vol waarheid waarmee Jezus je vrijmaakt
– Krachtige bediening in heling, bevrijding en genezing.
– er is gelegenheid om jezelf met water te laten dopen!
– er is gelegenheid om gedoopt te worden met de Heilige Geest
– er is gelegenheid om profetisch impartatie te ontvangen voor je bestemming

Wat is er nog meer?

– Gezalfde aanbidding
– Gezellige en geheel verzorgde lunch
– Leuke momenten van connectie

De kosten van deze dag

De kosten voor deze dag zijn € 19,50 voor deze zaterdag incl. door ons verzorgde lunch, koffie en thee. Als de kosten een probleem zijn, dan ben je alsnog van harte welkom! Schroom niet en stuur ons dan een email op info@iamloved.nl met een toelichting op de situatie.

Aanmelden is verplicht.

In verband met de uitbraak van het coronavirus en de voorschriften van het RIVM, ben je alleen welkom als je, je vooraf hebt aangemeld voor deze dag. Aanmeldformulier vind je elders op deze pagina.

Tijden

We gaan op 23-1-2021 om 10.30 starten en zullen rond 16.00 afronden. Vanaf 10.15 uur ben je welkom voor inloop en koffie.

Locatie Drechtsteden

’t Hart
Nassaustraat 6
3372 EE Hardinxveld-Giessendam